به گزارش راهبرد معاصر؛ به دلیل سرعت شیوع کرونا در کشور و همه گیری این ویروس عجیب که هر روز تبعاده تازه ای از آن کشف می شود بنا بر اعلام دولت بسیاری از شغل ها و اصناف که در لیست های مشخص اسامی آن ها اعلام شد تعطیل شدند و در واقع محدودت های کرونایی از 1 آذر اعمال شده است و اکنون بنا بر بلاغ رئیش جمهور در اجرایی شدن محدودیت های کرونایی در هفته دوم ادارات دولتی نیز تعطیل اعلام شدند در ادامه خبر به جزئیات تعطیلی ادارات دولتی در هفته آینده می پردازیم.
در پی اجرا نشدن فعالیت یکسوم کارکنان ادارات دولتی در هفته نخست محدودیتهای کرونایی، هیات دولت تصمیم گرفت حضور کارکنان را به حداقل برساند؛ حتی تا یک پنجم. از سوی دیگر نمکی وزیر بهداشت هم روز گذشته اعلام کرد حضور کارمندان در ادارات تا حد تعطیلی، محدود میشود. اکنون جمشید انصاری، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور رسما اعلام کرد: هفته بعد همه ادارات تعطیل هستند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: اصل بر این است که هفته آینده ادارات تعطیل هستند، مگر آن عدهای که حضورشان با تشخیص بالاترین مقام دستگاه، ضروری تشخیص داده شود.
جمشید انصاری در گفتوگوی ویژه خبری سیما با اشاره به محدودیتهای کرونایی و تصمیمات دولت در این رابطه گفت: این تصمیمی است که در جلسه دیروز اتخاذ شد و آقای رئیسجمهور آن را ابلاغ کردند و من از همه از جمله همکاران خودم در دولت و دستگاههای اجرایی درخواست میکنم که این دستور را به طور جدی عملی کنند.
وی افزود: از مردم نیز درخواست میکنم که اگر کاری با ادارات دارند، این کار را یک یا دو هفته عقب بیاندازند و به خاطر سلامتی خود و جلوگیری از شیوع ویروس، از مراجعه به ادارات خودداری کنند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره بخشهای سازمانی و کارمندانی که باید به تشخیص هر سازمان در محل کار حاضر شوند، اظهار کرد: این مسأله متناسب با شغل افراد در هر بخش است و شرایط هرکدام از دستگاهها و خدمات آنها است که این مسأله را تعیین میکند. به طور مثال در سازمانهایی مثل شهرداری یا اداره گاز، بخشهای اداری باید تعطیل شوند و قاعدتاً کسانی که در بخشهای ارائه خدمات کار میکنند، میتوانند حاضر شوند.
انصاری رییس سازمان اداری و استخدامی کشور رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه هفته بعد همه ادارات تعطیل هستند گفت: این مسئله تصمیمی است که در جلسه دیروز دولت رئیسجمهور ابلاغ کردند لذا از همه همکارانم در دولت و دستگاههای اجرایی میخواهم تا این دستور رئیس جمهور را به صورت جدی عمل کنند.
انصاری تصریح کرد: بخشی از شهرداری صدور پروانه ساختمانی و نظارت بر ساختمان را برعهده دارد لذا این بخش میتواند کلا تعطیل شود، اما آن بخشی که مربوط به خدمات شهری و ارائه خدمات به مردم است باید برای حفظ بهداشت عمومی به کار خود ادامه دهد. شرایط هر دستگاه متفاوت است مثلا در شرکت گاز حتماً باید بخش سوانح دایر باشد و قسمت اداری نیازی نیست که کارکنان در محل کار حضور داشته باشند بنابراین تشخیص این موضوع با بالاترین مقام دستگاه است.
انصاری با اشاره به اینکه سازمانها برای دورکاری نباید فرقی بین نیروهای رسمی و شرکتی بگذارند اظهار کرد: بنابر این است تا تردد در سطح شهر کم و ادارات از نظر حضور نیروی انسانی سبک شوند.
انصاری گفت: روال براین است که هر هفته دوشنبه، وزارت بهداشت متناسب با نسبت مبتلایان به صدهزار نفر، وضعیت هر شهر را مشخص کند.
وی تصریح کرد: روز شنبه برای ادامه محدودیتها تصمیم گیری خواهد شد.